Martini cu Bailey si Ciocolata

Acest Martini decadent cu Bailey si Ciocolata este plin de savoarea ciocolatei. Delicioasa aroma ii va face pe iubitorii de ciocolata sa inebuneasca de placere!

Ingrediente:

 • Sirop de Ciocolata (ca cel pentru inghetata) – pentru decor

 • Sirop Auriu – 100 gr

 • Fulgi de Ciocolata (razuiti) – pentru decor

 • Lichior Bailey (crema/lichior de whisky) – 120 ml

 • Lichior de Ciocolata – 60 ml

Instructions:

   1. 1. Luati paharul in care intentionati sa serviti bautura si inmuiati-l in siropul auriu, apoi inmuiati-l din nou in fulgii de ciocolata.

   1. 2. In continuare, folositi siropul de ciocolata pentru a decora paharul, turnand-ul putin cate putin pe partea interioara a marginii paharului, lasand in jur de 5 mm intre fiecare linie de sirop. Asta ar trebui sa va ajute sa creati un model frumos, dungat pe interiorul paharului dumneavoastra.

   1. 3. Intr-un alt pahar, amestecati lichiorul Bailey si cel de ciocolata pana ce sunt bine incorporate.

   1. 4. Turnati mixul in interiorul paharului pregatit pentru servire si serviti!

Timp de pregatire: 10 min

Timp total: 10 min

Nota:

 • Daca doriti, puteti inlocui fulgii de ciocolata cu niste alune de padure tocate marunt, sau sa folositi alunele in acelasi fel in care urma sa folositi fulgii si sa folositi fulgii doar pe post de decor la suprafata bauturii voastre. Presarati-i deasupra bauturii.

 • Am luat reteta de pe Pinterest!

https://ro.pinterest.com/

Idee: Puteti folosi niste sirop de alune de padure pe care il puteti adauga in mixul de Bailey si lichior de ciocolata daca doriti. Asta ar trebui sa ofere mixului dumneavoastra o aroma minunata de alune!

Daca v-a placut reteta asteptam un like, share si sa ne urmariti pe Facebook unde ne puteti gasi sub numele “Magliano’s Comfort Food”.

Pofta buna! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *